mereka yang cantek dan kacak :)

Saturday, July 30, 2011

pangkor island sambut kami dengan senyuman. :D

ello,kawan2 saya yg comey2 :)
ok,mesti pelik bila kwn2 saya budak2 formsix SMKP .actually,saya dah kuar dari UIA Nilai disebabkan alasan yang tertentu(alasan yg munasabah oke ! grrr)takyah duk kata pa.pangkor mmg cantek pun.pantai yg sgt cantek dan jernih.budak2 uppersix SMKP (yg ambek geografi saja ! yg ambek sejarah,duk senyap2 kat skul) haha !kami byk jugakla dapat sponsor(bukan saya yg cari sponsor,wajiblah kan?!)
kalau nak cerita semua 3entry pun x abes kan.so,t'paksa dipendek-pendekkan(sensitif sgt pendek2 ni.sbb sy t'sgtla pendek) =.=
ok,senyum xperlu kata apa2 :') ok itu bukan senyum tapi sengih :D


kami p 3H2M . saya yang b'kulit gelap lagila b'tambah gelap.kawan2 sgt sporting.happening gila walaupun demam dua hari kat sana :(oh,dah trauma nek bot yg t'umbang-ambing tu.(siyes takOt)
kononnya,xmau mandi.tapi tu la,skit2 kaki masuk dalam air,terus duduk !(ambek kau)
baju bawak cukup2 ja( beli tambahan kat pekan pangkor) haha !pantai yg sgt2 cantek (anugerah Allah tiada bandingan kan)kami melawat byk tempat (saya pergi untuk kumpulkan makanan ja!)
penat berjalan :) masa dekat Lumut kami p belasah cendol & ais kacang!(cendol yg yummy.siyes yummy)


pastu kami balik ke Kedah.disambut adik-adik tapi t'paksa bukak pintu sendiri!aiyoyo.adik dah tidoq !
ok.disebabkan keletihan yang t'amat,tidoq sambil bunyi meowww(ala2,comel gitu =.=)
ok.salam b'gumbira.
wait,lupa .tetap nak tunjuk gambaq ! lau hampa jelez,mai habaq :Dhe
gambaq edit.nampak cam air kotor lak kan?
haha.jernih gila la :)

sesi p'bincangan.saya jugak kena bentang.
geram nih,geram.kawan2 saya yg comey :)


tarik! tarik! ni bukannya lwn tarik tali .
ni nak ukuq panjang pantai :)


kita bersama :)

kawan2 saya yg sgt baek dan prihatin

bot2 yg x seimbang ! takot nek bot!
rasa cam pa tah.aiyoyo

4 comments:

SimplySeoul said...

Suka tengok gambar ke-3, cantik.

Ezreen Zainol said...

hehe..thanks ~tarikkkk .hee

cikk ida said...

wahhh! besnye. ole2 mane tuk kite? hee (:

Ezreen Zainol said...

cikk ida - ala,kite ada bwk balik tapi jatuh dalam laut lah :D