mereka yang cantek dan kacak :)

Wednesday, November 16, 2011

bukannya tak nak update

hyep,budak-budak comel (: sekarang busy gila sampai tak sempat online..huwaa!exam dah dekat..aku asyik main ja.mcm manala nak dapat 4flat kan?berangan je lah!xbole dpt pun..kalau ada rezeki .dapatla .Inshaallah,Amin (: so,guys tengah buat apa?Ah,bukan aku nampak pun hampa buat apa.selamat pagi yaw!aku punyala malas nak study.tolongla aku!kembalikan mood study aku.hehe.semoga bergumbira bersama keluarga yo!bagi yang sedih,tolongla gembira..!bagi yang gembira,tolongla sedih!glup!hehe~pray 4 me yah! (:
byebye

3 comments:

a i m z said...

saya tag anda di http://rekrometeo.blogspot.com/2012/02/segmen-dreams-become-true.html

keh keh keh. join ezreen!

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)