mereka yang cantek dan kacak :)

Wednesday, November 2, 2011

tak dak mood


okay,aku tak dak mood .sbb?balik lewat pastu tetiba dihina oleh orang yg aku rasa tak patut hina aku. :( arini memang tak larat sungguh tapi alhamdulillah,tak pening macam selalu sebab aku minum air sebab aku minum air banyak kat skul..makcik kantin terkejut sebab asyik aku ja beli air!haha..dia kata aku paling kuat minum air..aku explain la kat dia yang aku ada thalasemia dan tiroid :( Alhamdulillah,aku belajaq dengan penuh perhatian.aku kan budak paling jahat kat skul tapi dah insaf sbb exam nak dekat,kalau exam lambat lagi,aku mmg lambat lagi la nak insaf..
selamat bergumbira .jangan berduka ye!
hidup xde dugaan tak dinamakan kehidupan (:

2 comments:

twinscraftlife said...

Hi~안녕하세요~~ we sell handmade stuffs life bags, pouches, key holder and many many more! please visit our blog shop! 감사합니다~~~~^^ http://www.twinscraftlife.blogspot.com

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)