mereka yang cantek dan kacak :)

Monday, August 22, 2011

KAMI BLOGGER UTARA ~


opekoz aku orang utagha.! ezreen farhanim zainol .aku duk kat Pendang,Kedah .inshaallah ,aku akan jadi member KBU yang sejati.aku tengok group KBU macam gempak..so,aku nak join sekarang .aku ghasa utara yang paling best! dari semua aspek,utara paling gempak.aku rasa bahasa kita,unikk..dan rakyat Malaysia senang dan selesa berbahasa utara kan?makanan mau gempak la beb!(wah,awat ala2 macam gangster ni, ==!) bagi sapa2 yang jengah blog aku(orang utara,study/kerja kat utara) amat dialukan la.agak rugi tak join.inshaallah,group ni gempak dan hebat.

hampa nak join try la jenguk blog akak ni :kak GKSB .dia admin KBU
sekian terima kasih
hampa jaga diri tuh.nak raya ni.satgi beraya kat hospital pulak..!kesian..hehe
selamat hari raya :)


2 comments:

KiMiE said...

nak join gak bleh? - blogger kedah -

Ezreen Zainol said...

bole kimie..
join la!
best taw! :)