mereka yang cantek dan kacak :)

Sunday, October 30, 2011

aku rasa dia comel


Minho SHINee! mesti semua orang kenal kan?eh,tapi ade jugak yang tak kenal.mak aku,tokwan aku mestila tak kenalkan.Erra Fazura,Erra Farida ?haha,padahal nak cerita Eira Shazira..haha,serius lawak!aku gelak 2hari tak stop2!haha,tipu bebenor!okay,dah! :)
Minho SHINee bagi aku dia comellll.aku penah tengok dia kat KBS :') shomellll sangat.aku tak kenal dia pun.aku tak suka korean drama,atau korean artist..aku tengok Boys Over Flower (BOF) je.yang aku tau Lee Min Ho je! so now,tambah sorang lagi dlm hati aku!haha..Minho SHINee :)










mcm manala aku tak terpikat..comellll! :)


2 comments:

SimplySeoul said...

Hehe...KPOP disease will get you dear. No cure. Hehe. Same like my case.

Ezreen Zainol said...

yeah! KPOP 4eva! :')
haha tu la..KPOP fever lak skrg nie XD